Nagradna igra

Trenutno ne poteka nobena nagradna igra, vrni se kmalu!

SteamWorld Dig nagradna igra
Na spletni reviji pigg skupaj z Image & Form Games prirejamo nagradno igro za vse naše obiskovalce. Nagrada so 3 kopije igre SteamWorld Dig, za poganjanje katere boste morali imeti nameščeno zastonjsko platformo za digitalno distribucijo računalniških iger Steam, katero lahko naložite tukaj, v kolikor pa Steama še ne uporabljate pa boste morali ustvariti še brezplačni račun, ki ga lahko ustvarite s klikom sem.

Player 1 je v svojem opisu zapisala: “SteamWorld Dig ponuja hiter pobeg iz dolgočasnih vsakodnevnih situacij. Je popolno zdravilo za dolgočasenje v čakalnicah, ko se nismo pripravljeni posvečati zapletenim zgodbam, si pa želimo, da bi čas minil kot bi trenil z očesom,” sedaj pa vam na pigg.si ponujamo možnost, da igro pridobite popolnoma zastonj.

Tomboli se lahko pridružite na tri različne načine preko spodnjega widgeta, z izpolnitvijo večih ali vseh kriterijev pa pridobite več vstopnic. Sodelujete lahko neposredno preko vašega Facebook profila ali pa ročno vnesete vaše ime in e-poštni naslov.

a Rafflecopter giveaway

Prejšnje nagradne igre

  • 1) Syder Arcade (Steam): zmagovalec Iddeen K.
  • 2) Blood of the Werewolf (Steam): zmagovalec Dimitri R.
  • 3) Blackguards (Steam): zmagovalec Thomas J. K.
  • 4) SteamWorld Dig x3 (Steam): zmagovalci Tomas O., Platon P. in mj80